top of page

DESPRE NOI

Torus Analytics
 

Torus Analytics oferă companiilor din Romania servicii de consultanță și training în supply chain management, în managementul financiar și în domeniul vânzărilor. Consultanții și trainerii noștri au o vastă experiență internațională  de lucru în și cu  companii multinaționale care activează în domenii diverse de la petrol și gaze pana la pharma sau banking. 
Cursurile noastre sunt concepute astfel încât să ofere cunoștințe care pot fi puse în practică imediat și oferă rezultate vizibile într-un timp foarte scurt. 
Împreună cu partenerii noștri canadieni, de la Vesta Solutions, putem oferi soluții de îmbunătățire a activității și de reducere  a costurilor de operare ale firmelor de orice mărime. 

Viziune
Vom fi partenerul de încredere al clienților noștri și prima opțiune dintre furnizorii  de consultanță și training în management  din Romania.

 

Valori
Valorile pe care se bazează activitatea firmei noastre sunt sintetizate de acronimul FIRST care se referă la următoarele aspecte:  
 
Formarea și îmbunătățirea competențelor: Angajații competenți și bine pregătiți în domeniul lor de activitate sunt o necesitate critică pentru o afacere de succes. Prin programele pe care le oferim ajutam clienții noștri să rămână competitivi și adaptabili, ceea ce contribuie la creșterea productivității și a profitului firmelor lor.
 
Integritate și onestitate: Activitatea noastră are la baza cele mai înalte standarde de etica, onestitate și integritate personală.  Astfel câștigam și menținem respectul angajaților, clienților și furnizorilor noștri.
 
Respect: : Furnizam clienților noștri cele mai bune servicii de consultantă și training.
 
Succes în implemetarea soluțiilor noastre: Ne asigurăm că soluțiile furnizate de noi sunt implementate și funcționează corespunzător, iar clienților noștri le oferim cunoștințe și abilitați care pot fi aplicate imediat în practică.
 
Tehnologie: Utilizam cele mai noi idei, produse și tehnologii disponibile la nivel internațional  în ariile noastre de competență, astfel încât să oferim clienților noștri un avantaj competitiv.
 
Team
Doriți mai multe detalii? Contactați-ne!

Suntem aici să vă ajutam! Contactați-ne prin telefon sau e-mail!

bottom of page