top of page

CURS

MANAGEMENTUL DEPOZITELOR

De ce să participi la acest curs?

După cum bine se știe un depozit are nevoie de spațiu, de bani, de personal  și de un sistem informatic, iar toate acestea, puse împreună, costă foarte mult.

Exista vreo posibilitate să eliminam complet aceste costuri ? Deși pentru majoritatea covârșitoare a firmelor răspunsul este nu, totuși aceste costuri pot fi reduse, astfel încât să tindă către nivelul minim posibil, în condițiile în care activitatea firmei se îmbunătățește.

Depozitele joacă un rol foarte important în activitatea marii majorități a firmelor, iar modul în care este condusa activitatea din depozite poate face diferența dintre firmele de succes și cele care se lupta pentru supraviețuire.

Acest curs  este conceput  astfel încât sa ofere cunoștințe care pot fi puse în practică imediat și poate genera  rezultate vizibile într-un timp foarte scurt.

 

Cursul se adresează:

Managerilor și analiștilor din  departamentele de Logistica, Producție, Financiar și Marketing, dar și administratorilor de firma, întrucât îi ajuta la înțelegerea necesitații unei bune organizări a depozitelor și cum în acest fel  pot reduce costurile produselor sau serviciilor lor.

 

Obiectivele cursului:

 Înțelegerea modului în care se pot utiliza tehnicile managementului depozitarii pentru a  maximiza eficiența folosirii  spațiului, echipamentului și forței de munca din depozite și a minimiza costurile de stocare.

Anchor 1

Conținut:

 

  • Ce este Mangementul Depozitării și importanța acestuia pentru firma?

 

  • Determinarea valorii stocurilor

 

  • Stocuri fară mișcare (Obsolete)

 

  • Managementul stocurilor în cadrul unui depozit

 

  • Metode de aranjare a produselor într-un depozit

 

  • Stratificarea stocurilor și beneficiile utilizării acestei metode

 

  • Acuratețea stocurilor

 

Doriți mai multe detalii? Contactați-ne!

Suntem aici să vă ajutam! Contactați-ne prin telefon sau e-mail!

bottom of page